ورود وزیر امور خارجه به نجف اشرف دیدار وزیران خارجه قطر و ترکیه در دوحه با محوریت غزه و سوریه پاسخ قالیباف به ادعای نتانیاهو؛ بیچاره و پریشان شده‌اید علی لاریجانی: در امور کشور‌ها دخالت نمی‌کنیم، اما از جریان‌های مقاومت حمایت می‌کنیم فراخوان حماس برای روز‌های خشم در حمایت از غزه رایزنی سفیر انگلیس در تهران با سخنگوی وزارت خارجه حریق گسترده یک منزل مسکونی در خیابان خراسان تهران/سه آتش‌نشان مصدوم شدند وزیر خارجه مصر: برای تقویت همکاری ایران و آژانس انرژی اتمی تلاش می‌کنیم شرط «ترامپ» برای دیدار رؤسای جمهور روسیه و اوکراین جواد نکونام تبرئه شد واکنش فضائلی به اظهارات اخیر محسن هاشمی درباره وقوع جنگ فیلم /لاریجانی خطاب به خبرنگاران لبنانی: نیاز نیست همه مسائل اسلام در این جلسه حل شود روبیو: اخوان‌المسلمین در فهرست تروریستی قرار می‌گیرد مدیرعاملی استقلال باز هم تغییر کرد/ علی تاجرنیا سرپرست موقت شد سفارت عراق در واشنگتن/ توافق با ایران در چارچوب همکاری دوجانبه است

همسرم گفت از دولت کنار برو!

مسعود نیلی دستیار سابق رئیس جمهور در امور اقتصادی تاکید کرد: همسرم خواست از دولت کنار بروم
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۰۳ آذر ۱۳۹۷ - 2018 November 24
کد خبر: ۹۴۰
به گزارش "راهبرد معاصر"؛  مسعود نیلی دستیار سابق رئیس جمهور در امور اقتصادی که بسیاری او را تئورسین اصلی سیاستگذاری های دولت در امور اقتصادی می دانند، در گفت و گویی از نقش همسرش در خروج از دولت سخن گفت.


مسعود نیلی گفت: همسرم همیشه به من توصیه می‌کرد که اگر معتقدی که مشکلات کور به این اندازه جدی است و حتی مختصری هم می‌توانی موثر باشی ادامه بده. 


وی افزود: جمعه‌ها که گاهی به اتفاق بیرون می‌رفتیم، باب درد و دل را باز می‌کردم و از مسائل و مشکلات می گفتم و معمولا غز می‌زدم که خسته شدم و می‌خواهم هرچه زودتر خارج شوم. اما او معتقد بود اگر این امکان وجود دارد، نباید از دولت خارج شد.


دستیار سابق روحانی تاکید کرد: اما از شما چه پنهان ایشان در دولت دوازدهم از همان ابتدا به من توصیه می‌کرد که مشخص است نمی‌توانی موثر باشی و بهتر است به کارهای دانشگاهی برگردی.


نیلی همچنین افزود: حضور در دولت با روحیه من سازگار نیست. همواره انتخاب خودم حضور در دانشگاه و تحقیق و تدریس بوده. راستش همواره از حضور در دولتها احساس فشار می‌کنم.
ارسال نظر
آخرین اخبار